Text

Bilberging på Romerike

 
Dal Auto Bilberging startet i 1960 og har over 50 år kunnskap og erfaring med bergingsoppdrag på Østlandet, i nærheten av Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi hjelper deg når akutte problem oppstår, og har utstyr til å assistere deg som trenger berging av bil, lastebil, båter eller andre maskiner.

Text

Hva kan vi hjelpe deg med?
Vi hjelper deg som har problemer med lette eller tunge kjøretøy. Dagene våre er aldri helt like. Dette gjør at vi har en allsidig kompetanse og en rask behandling av de fleste utfordringer som møter oss på veien. Noen av de vanligste problemene vi møter og løser på stedet er:

  • Punktering av dekk
  • Flatt batteri
  • Utelåsing (brukket eller mistet bilnøkkel)
  • Utforkjøring og andre besvær.

Vi samarbeider med forsikringsselskapene. Kan vi ikke hjelpe deg på stedet så ordner vi transport til nærmeste verksted med riktig forsikringsavtale.

 

 

Text

Storbilberging
Berging av tungtransport er vår spesialitet. Vi har spesialbygde bergingsbiler som takler store kjøretøy som campingbilder, lastebiler, vogntog og minibusser. Er uhellet først ute står vi raskt til din disposisjon.


Har du behov for en bilberger? Vi er på plass i løpet av kort tid over hele Romerike og mot Kongsvinger - svenskegrensen.

 

Ta kontakt via vårt telefonnummer, så hjelper vi deg så raskt vi kan. Våre kontorlokaler finner du Vognvegen 16, 2072 Dal.

Image
Text

 

Vognvegen 22
2072 Dal

 

 

Image
Text

 

63 95 15 37

 

 

Image
Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon