Text

Smartlakk

Riper etter nærgående biler på parkeringsplassen eller generell slitasje, er medvirkende til at bilens kosmetiske utseende belastes og forringes med årene. Dal Auto Bilberging hjelper deg raskt med plastreparasjon og utbedringer av små og mellomstore lakkskade til en komfortabel pris.

 

Hva vi utbedrer
Vi reparerer de fleste skader som dukker opp, og er behjelpelig med skader som riper i plastskjermer, plastfangere, kantkjørte felger og mindre lakkskader. Vi utfører lakkreparasjoner i løpet av noen få timer i våre lokaler på Dal, og i de fleste tilfeller får bilen usynlige overganger og et perfekt resultat.

 

Billig lakkering med «Smartlakk»
Vi benytter oss av smartlakk «Smart (Small to Medium Area Repair Techniques) Smartlakk-systemet dreier seg om å utbedre nøyaktig det området som er skadet, i stedet for å bytte ut eller lakkere hele skjermen og større deler av karosseriet. Smartlakk sikrer også at vi ikke bruker unødvendig mye lakk og en rimeligere utførelse.


For deg betyr det at vi bruker mindre tid på lakkeringsarbeid og kan spare deg for tusenvis av kroner, sammenlignet med de tradisjonelle lakkeringsverksted.


Kontakt Dal Auto Bilberging-Smartlakk for bestilling og mer informasjon om rimelig og rask billakkering på Dal.

 

 

Image
Text

 

Vognvegen 22
2072 Dal

 

 

Image
Text

 

63 95 15 37

 

 

Image
Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon