Text

Transportoppdrag i hele landet

 
Dal Auto Bilberging har lang erfaring med bilberging etter over 50 år i bransjen. Vi påtar oss oppdrag i hele landet.Våre kompetente og erfarne ansatte bistår deg dersom du har behov for assistanse på veien. Vi har utstyr og kompetanse til å løse mange av problemene vi møter på stedet.

Text

Transportoppdrag


Dal Auto Bilberging påtar seg transportoppdrag over hele landet. Våre kompetente og erfarne medarbeidere stiller gjerne opp dersom du har behov for å transportere kjøretøy eller maskiner fra et sted til et annet i forbindelse med service, kjøp og salg eller annet. Vi har det nødvendige utstyret og fagkompetansen som kreves for å utføre jobben på en god og trygg måte.


Transportoppdrag i hele landet


Vi i Dal Auto Bilberging holder til på Dal, sør for Eidsvoll, og har hovedsakelig oppdrag i Øvre Romerike, men transporterer også kjøretøy og maskiner fra A til B i hele landet etter avtale. Vi har det utstyret som kreves for å utføre de aller fleste transportoppdrag, enten det er snakk om et behov for å frakte en gravemaskin, hente og levere kjøretøy og maskiner på service eller transportere traktorer og annet over lengre distanser.


Alle typer oppdrag


Våre oppdrag kommer hovedsakelig fra firmaer og bedrifter som har behov for å transportere maskiner og kjøretøy i forbindelse med for eksempel salg og vedlikehold av maskiner, men vi påtar oss også oppdrag fra privatpersoner som for eksempel har behov for å frakte veteranbil, bobil eller liknende.


Her kan du lese mer om bilbergning og borttauing av biler.


Text

Kompetente og erfarne medarbeidere


Du kan stole på at ditt kjøretøy eller din maskin er i trygge hender dersom du overlater transporten til oss. Våre ansatte har lang erfaring med å transportere kjøretøy og maskiner over lengre distanser, og har den sertifiseringen som kreves for å kunne utføre arbeidet på korrekt måte.


Vi tilpasser oss dine behov


Vi i Dal Auto Bilberging ønsker å være fleksible og tilpasse oss dine behov. Det er viktig for oss å kunne tilby god service til en fornuftig pris. Derfor lager vi gjerne skreddersydde avtaler med deg med utgangspunkt i ditt behov for transportering av kjøretøy og maskiner.


Kontakt oss


Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål i forbindelse med bilberging. Du finner vår kontaktinformasjon her.


Vår telefon er bemannet 24 timer i døgnet. Du når oss på 63 95 15 37.

Image
Text


Vognvegen 22
2072 DalImage
Image
Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon